Diensten

Is je online omgeving aan vernieuwing toe? Voelt het alsof je achterloopt op de concurrentie of heb je nog geen website of webwinel? Maak je geen zorgen, Dezigny staat voor je klaar.

Wil je hier meer over weten of vrijblijvend kennismaken? Laat dan je gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Wat wij kunnen betekenen voor jou

Website Beheer

Bij Dezigny zorgen wij voor probleemloos websitebeheer, inclusief updates, back-ups en monitoring. Zo kun jij je op jouw bedrijf concentreren met gemoedsrust, wetende dat jouw website in goede handen is.

Webshop Bouwen

Met onze WooCommerce-expertise creëren we een op maat gemaakte webstore die jouw merk laat opvallen en de verkoop stimuleert, met begrip voor jouw bedrijf en producten.

 

Website Bouwen

Wij creëren op maat gemaakte websites die visueel verbluffend zijn en perfect afgestemd op jouw behoeften en doelen. Elk detail, van lay-out tot kleuren en typografie, wordt zorgvuldig ontworpen om indruk te maken op jouw bezoekers.

Samen groeien: onze kracht

Bij Dezigny geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschap. We zien onze klanten niet alleen als klanten, maar als deel van ons groeiende bedrijfsfamilie. Samen streven we naar succes en groei, elke stap van de weg.

Als jij groeit, groeien wij ook. We zetten ons in om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, door middel van innovatieve diensten en op maat gemaakte oplossingen. We luisteren naar jouw behoeften, begrijpen jouw doelstellingen en werken nauw met je samen om jouw visie te verwezenlijken.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1 Aftrap

Samen zullen we jouw wensen bespreken en bepalen we de visuele uitstraling van het webshopontwerp. We zullen ook advies geven over de gebruikservaring en stroomlijning van de nieuwe webshop. Daarna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de initiële ontwerpen, waarbij we speciale aandacht besteden aan de mobiele versie

2 Design

We besteden aandacht aan de kleinste details, zoals kleuren, afbeeldingen, en lettertypes, om een consistent en herkenbaar visueel identiteit te creëren die jouw merk onderscheidt van anderen. Onze benadering is gebaseerd op best practices in gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) design.

3 Ontwikkeling

Ons ontwikkelingsteam bouwt de website met aandacht voor functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We zorgen ervoor dat de website goed presteert op verschillende apparaten en dat alle interactieve elementen correct werken, zodat bezoekers moeiteloos kunnen navigeren en converteren.

4 Lancering

Na het design en de ontwikkeling is het tijd voor de grote onthulling. We zorgen ervoor dat alle systemen klaar zijn voor de lancering van je website. Dit omvat het testen van alle functies en het optimaliseren van de prestaties. Zodra alles gereed is, lanceren we je website zorgvuldig en zorgen we voor een vlekkeloze overgang naar het online domein. 

RESPONSIEF & GEBRUIKS-VRIENDELIJK​

Gebruikersvriendelijk

Een responsive en
gebruiksvriendelijk design

Ons team is gepassioneerd over het creëren van websites met een responsief en gebruiksvriendelijk design. Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat je website er niet alleen geweldig uitziet op desktopcomputers, maar ook op tablets en smartphones. Het betekent dat je bezoekers een naadloze en intuïtieve ervaring hebben, of ze nu met een muis, vinger of stylus navigeren. We begrijpen dat gebruikersgemak essentieel is voor het behouden van bezoekers en het stimuleren van conversies. Daarom zetten we ons in voor het creëren van een online omgeving waarin jouw boodschap duidelijk wordt overgebracht en de interactie met je website moeiteloos is. Met ons responsive en gebruiksvriendelijke design ben je klaar om indruk te maken en je online doelen te bereiken.

Creatief Design

Een vernieuwend ontwerp

Betreed de wereld van creatief design bij Dezigny. Hier omarmen we de kracht van design om jouw merk te onderscheiden en jouw verhaal te vertellen. Ons gedreven designteam staat paraat om jouw visie om te zetten in opvallende, op maat gemaakte creaties. Of je nu een nieuw logo, verpakkingsontwerp, webdesign of grafische content nodig hebt, wij zijn er om iets bijzonders te maken. Laten we samenwerken om jouw ideeën tot leven te brengen en de impact van creatief design te ervaren met Dezigny

Geoptimaliseerd

Verbeterd om efficiënter te functioneren

Het betekent dat we constant werken aan het verbeteren van de prestaties en efficiëntie van je website. Of het nu gaat om snellere laadtijden, betere zoekmachineprestaties, of het minimaliseren van technische problemen, we zetten ons in om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je website soepel draait en de best mogelijke resultaten oplevert, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf. Met onze optimalisatiediensten ben je verzekerd van een krachtige online aanwezigheid die klaar is voor succes.

Betrouwbaar

Jouw betrouwbare partner in succes

Vertrouwen is de hoeksteen van onze dienstverlening. Bij Dezigny hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om betrouwbare oplossingen. We begrijpen dat je op zoek bent naar een partner die je kunt vertrouwen. Ons team is toegewijd aan het nakomen van onze beloften en het leveren van kwaliteit in elk aspect van ons werk. Met Dezigny kun je erop vertrouwen dat je project in goede handen is en dat we ons inzetten om aan je verwachtingen te voldoen. We zijn hier om je te helpen groeien en te slagen, en we zullen altijd betrouwbaar aan je zijde staan.

Ontvang Vrijblijvend Advies Over Jouw Website

Bent u benieuwd naar de potentie van uw website? Laat ons eens een kijkje nemen! Bij Dezigny zijn we er om uw online aanwezigheid te versterken en uw digitale doelen te realiseren. Onze experts staan klaar om uw website grondig te analyseren en u waardevol inzicht te bieden, helemaal vrijblijvend.

Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw webdesign, verbeteringen aan uw bestaande site, of gewoon wat deskundig advies over hoe u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren, wij zijn hier om te helpen.

NIEUWSBRIEF

De nieuwste updates als eerste in jouw mailbox?

Blog

Trends en ontwikkelingen

Neem contact op

openingsuren

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.