FAq

Jouw virtuele vraagbaak. Hier verzamelen we de meest gestelde vragen en bieden we heldere antwoorden. Duik in de informatie, want hier vind je de sleutels tot begrip en efficiëntie.

Het hebben van een responsieve website is van essentieel belang omdat steeds meer mensen internet gebruiken via mobiele apparaten. Een responsieve website past zich automatisch aan aan het schermformaat van de gebruiker, waardoor de gebruikerservaring optimaal blijft, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

De tijd die nodig is om een website te laten maken, varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Gemiddeld kan het proces enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen. We streven ernaar om efficiënt te werken en duidelijke tijdlijnen met onze klanten te communiceren.

Om een website te laten bouwen, hebben we verschillende informatie van jou nodig, zoals jouw bedrijfsinformatie, doelstellingen, gewenste functionaliteiten en designvoorkeuren. We zullen een grondig gesprek hebben om alle benodigde informatie te verzamelen en een goed begrip te krijgen van jouw wensen en behoeften.

Ja, we kunnen jouw website zodanig ontwikkelen dat je zelf eenvoudig inhoud kunt beheren en bijwerken. We kunnen een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) implementeren, zoals WordPress, waarmee je zonder technische kennis inhoud kunt toevoegen, bewerken en verwijderen.

We werken samen met verschillende betrouwbare hostingproviders en adviseren je graag over welke provider het beste bij jouw behoeften past. We houden rekening met factoren zoals betrouwbaarheid, snelheid, beveiliging en ondersteuning.

Ja, we bieden ook zoekmachineoptimalisatie (SEO) diensten aan. We zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor je beter zichtbaar wordt en hogere posities in de zoekresultaten kunt behalen. Dit omvat het optimaliseren van meta-tags, inhoud, laadsnelheid en andere relevante SEO-elementen.

Ja, we bieden maandelijkse onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat jouw website up-to-date blijft, beveiligd is en goed blijft presteren. Deze contracten omvatten regelmatige updates, back-ups, beveiligingscontroles en technische ondersteuning.

Het duurt meestal enige tijd voordat jouw website zichtbaar wordt in zoekmachines, omdat zoekmachines tijd nodig hebben om jouw website te indexeren. Gemiddeld kan het enkele weken duren voordat jouw website wordt opgenomen in de zoekresultaten. We implementeren echter SEO-technieken om de zichtbaarheid te versnellen en jouw website sneller te laten indexeren.

Ja, we kunnen jouw bestaande website upgraden en vernieuwen. We analyseren jouw huidige website, evalueren de behoeften en doelstellingen en stellen een plan op om de gewenste verbeteringen door te voeren. Dit kan variëren van een visuele make-over tot het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en het optimaliseren van de prestaties.

NIEUWSBRIEF

De nieuwste updates als eerste in jouw mailbox?

Blog

Trends en ontwikkelingen

Staat jouw vraag er niet tussen?

openingsuren

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.