vlekkeloos beheer

Met ons website beheer hoef je je nooit meer zorgen te maken over technische problemen of updates.

Ons beheer biedt complete gemoedsrust, waarbij we zowel de technische aspecten als de inhoud in de gaten houden. Uw site blijft veilig, up-to-date en boeiend, terwijl u zich richt op het laten groeien van uw bedrijf.

Laat ons zorgen voor het website beheer en de technische kant, zodat jij kunt schitteren online.

WEBSITE BEHEER EN SUPPORT

LAAT JOUW WEBSITE PROBLEEMLOOS FUNCTIONEREN

Bij Dezigny begrijpen we het belang van goed website beheer. Onze website onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat jouw website altijd probleemloos functioneert, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. We nemen het technische aspect uit handen, inclusief regelmatige updates, back-ups en monitoring, waardoor je gemoedsrust hebt en jouw website in goede handen is.

Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het uitvoeren van wijzigingen en updates op jouw website. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe inhoud, het aanpassen van afbeeldingen of het implementeren van nieuwe functionaliteiten, ons ervaren team staat voor je klaar om deze taken vakkundig en efficiënt uit te voeren.

WERKWIJZE

Bekijk onze pakketten

Basis

Het standaard pakket voor iedere website
19
95
Maandelijks opzegbaar
 • Beveiliging van de website.
 • Frequente back-ups van de website.
 • Onderhoud en testen van plugins.
 • Onderhoud en testen van thema’s.
 • Frequent opschonen van de database.
 • Technische updates (o.a. PHP).

Compleet

Alles van het basis pakket + het onderstaande
49
95
Maandelijks opzegbaar
 • Tekstuele wijzigingen en toevoegingen
 • Wijzigen en toevoegen van beeldmateriaal.
 • Analyseren en bewaren van bezoekersdata.
 • Snelheidsoptimalisaties wanneer nodig.
 • Contactformulier problemen oplossen.
 • Health checks van de website.
 • Uitgebreid advies en ondersteuning.
Populair

Maatwerk

Maatwerk nodig? Voeg extra opties toe zoals:
Bespreekbare prijs Maandelijks opzegbaar
 • Frequent acties toevoegen in webshop.
 • Frequent nieuwe producten toevoegen.
 • Delen van bezoekers informatie.
 • Nieuwe functies toevoegen aan de website.
 • SEO-optimalisatie bestaande pagina’s.
 • Schrijven en toevoegen blogs.

Waarom Website beheer bij Dezigny

Tijdsbesparend

Optimaal Tijdsgebruik

Tijd is een kostbaar goed, vooral in de wereld van zakendoen. Met professioneel websitebeheer door Dezigny kunt u uw kostbare tijd effectiever besteden aan wat er echt toe doet: uw bedrijf laten groeien. Ons toegewijde team neemt alle technische aspecten en dagelijkse taken op zich, zoals updates, beveiliging, prestatieoptimalisatie en zelfs inhoudsbeheer. Dit betekent dat u niet langer hoeft te worstelen met tijdrovende technische details. We zorgen ervoor dat uw website soepel draait en up-to-date blijft, terwijl u zich kunt concentreren op het bereiken van uw zakelijke doelstellingen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar biedt ook gemoedsrust, wetende dat uw online aanwezigheid in ervaren handen is. 

Up-Time

Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid

Achter elke succesvolle website staat een toegewijd team van professionals met een diepgaande kennis van webdesign, ontwikkeling en online marketing. Bij Dezigny geloven we in de kracht van teamwork en samenwerking om uw digitale visie tot leven te brengen.

Ons deskundige team heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van websites voor diverse bedrijfstakken. We zijn voortdurend bezig met bijscholing en het bijhouden van de nieuwste trends in webtechnologie om ervoor te zorgen dat uw project wordt uitgevoerd met de meest geavanceerde en effectieve benaderingen.

Deskundig

Ons Toegewijde Team

Bij Dezigny is betrouwbaarheid meer dan een belofte; het is een dagelijkse toewijding. Wij begrijpen dat uw website 24/7 beschikbaar moet zijn voor uw bezoekers. Daarom investeren we in krachtige, redundant uitgevoerde servers en hanteren we een proactieve monitoringbenadering om eventuele problemen te detecteren en op te lossen nog voordat ze invloed hebben op uw uptime.

Ons ondersteuningsteam zorgt ervoor dat uw website altijd online is, zonder vervelende onderbrekingen. We begrijpen dat uw online aanwezigheid cruciaal is voor uw bedrijf, en daarom streven we naar een uptime waarop u kunt bouwen. Uw succes is ons succes, en betrouwbaarheid is de sleutel tot het bereiken van uw doelen.

Ontvang Vrijblijvend Advies Over Jouw Website

Bent u benieuwd naar de potentie van uw website? Laat ons eens een kijkje nemen! Bij Dezigny zijn we er om uw online aanwezigheid te versterken en uw digitale doelen te realiseren. Onze experts staan klaar om uw website grondig te analyseren en u waardevol inzicht te bieden, helemaal vrijblijvend.

Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw webdesign, verbeteringen aan uw bestaande site, of gewoon wat deskundig advies over hoe u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren, wij zijn hier om te helpen.

Wat wij kunnen betekenen voor jou

Website Beheer

Bij Dezigny zorgen wij voor probleemloos websitebeheer, inclusief updates, back-ups en monitoring. Zo kun jij je op jouw bedrijf concentreren met gemoedsrust, wetende dat jouw website in goede handen is.

Webshop Bouwen

Met onze WooCommerce-expertise creëren we een op maat gemaakte webstore die jouw merk laat opvallen en de verkoop stimuleert, met begrip voor jouw bedrijf en producten.

 

Website Bouwen

Wij creëren op maat gemaakte websites die visueel verbluffend zijn en perfect afgestemd op jouw behoeften en doelen. Elk detail, van lay-out tot kleuren en typografie, wordt zorgvuldig ontworpen om indruk te maken op jouw bezoekers.

NIEUWSBRIEF

De nieuwste updates als eerste in jouw mailbox?

Blog

Trends en ontwikkelingen

Neem contact op

openingsuren

Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.